Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

módszerek - ötletek

Kényszer szüli a megoldást!

2019. 08. 25. 22:41:00
Ilyen mondás szerintem nincs, pedig sokszor ez történik. Adódott ugyanis egy kis szabadidőm, így eldöntöttem, hogy kipróbálok egy új BAG’EM mixet mielőtt leülök vele egy versenyre és összekötöttem azzal, hogy kipróbálom a nemrég érkezett MAP DUAL SUV feeder botokat.

Fókuszban az angol kaják - kedvenc etetőanyag receptjeink 2. rész

2019. 01. 23. 14:26:00
A 2. részhez egy olyan keverékünket választottam, ami sokszor bizonyított már télies időkben, jéghideg vízben is, így egyből aktuális is lehet akár az olvadások után. 

Fókuszban az angol kaják - kedvenc etetőanyag receptjeink 1. rész

2018. 11. 06. 15:34:00
Ebben a cikksorozatban olyan etetőanyag keverékeket szeretnénk nektek bemutatni, amiket mi is előszeretettel használunk és nem egyszer bizonyítottak már akár versenykörülmények között is. Megmutatjuk nektek az általunk legjobbnak vélt keverési arányokat, a bekeverésnél hozzáadott optimális vízmennyiséget és azt, hogy nekünk melyik vizeken, esetleg milyen körülmények között működött. Természetesen a mi időnk is véges és nem tudunk eljutni mindenhova még csak a környékünkön sem, de jó néhány keverékről kapunk folyamatosan vásárlói visszajelzéseket is, ennek köszönhetően azért folyamatosan nő az "adatbázisunk" azzal kapcsolatban, hogy mely vízterületeken működik jól az adott mix. Reméljük, hogy tudunk új ötletekkel szolgálni nektek és várjuk a jövőben is a ti tapasztalataitokat is, szóval ne tartsátok magatokban, hogy hogyan muzsikálnak ezek a kaják ott ahol ti rápróbáltok! Szívesen fogadunk bármilyen visszajelzést ezekkel kapcsolatban akár az adott cikknél kommentben, akár a facebook oldalunkon, kivéve persze, ha nem vagytok "halirigyek" :D

Pasztás horgászat kánikulában a Moby Dick horgásztavon!

2018. 08. 13. 00:00:00

Ha kánikula, akkor nem hagyhatjátok otthon a pasztát!

 

Löncs, nem csak uzsonnára!

2018. 07. 17. 16:53:00