Barion Pixel

Rólunk

Üdvözlünk!

2016 a változás éve volt! Reméljük mindenki így könyveli el, amiért mi mindent meg is tettünk.
Szenvedélyes horgászok vagyunk mi is, emiatt minden szabadidőnket ennek a hobbinak szentelünk. Mivel szeretnénk másokkal is megismertetni a sport szépségét, ezért célunk, hogy olyan eszközöket és termékeket forgalmazzunk, melyek használatával mindenki eredményesebb lehet.


Miért pont UKPECA?

Mert tagadhatatlan, hogy az Egyesült Királyságban (UK) olyan múltja van a horgászatnak, amit mi soha nem fogunk tudni utolérni. Nem is kell! Viszont tartja a mondás, hogy a jobbtól tanulni nem szégyen, és mi ezzel maximálisan egyetértünk!

Tudtad, hogy Angliában 1486-ban már nyomtatott kiadásban jelent meg horgászkönyv a legyező horgászatról?
Tudtad, hogy 1902-ben jegyezték fel az akkori legnagyobb ponty (9kg) kifogását az angolok?

Elképesztő információval, rutinnal rendelkeznek és ez meg is látszik az általuk tervezett, gyártott, gyártatott horgászeszközökön. Hihetetlen mennyiségű horgász űzi a sportot Angliában. Csak regisztrált versenyhorgászból van annyi, mint Magyarországon horgászból! Ezért nem furcsa, ha azt mondjuk, hogy biztos tudják mit csinálnak!

Ennek köszönhetően mi angol márkák forgalmazásával kezdtünk el foglalkozni, és termékeink körét, és raktárkészletünket folyamatosan bővíteni fogjuk.


Termékek és termékpróba

Az értékesítés mellett szeretnénk neked lehetőséget nyújtani a kipróbálásra, hiszen ki nem szereti megfogni, megnézni kiszemelt felszerelését?

Ezért ha ilyen igényed van, várunk téged szeretettel horgászboltunkban a 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 107-115 C szám alatti utcafronti üzlethelyiségben.

Kérdésed lenne, akkor hívj minket bátran a 06-70-4-200-800-as telefonszámon!


Törzsvásárlói program

Nekünk fontosak vásárlóink, ezért létrehoztunk egy dinamikus kedvezményrendszert, melyben honoráljuk a vásárlásaid mennyiségét, intenzitását. A remek dolog ebben, hogy mindenkinek ugyanolyan feltételt tudunk biztosítani, ugyanis a rendszer mindig egy éves vásárlási mennyiséget vesz figyelembe, de nem naptári évet vesz alapul, hanem mindig regisztrációd dátumától számított 1 évet. Így mindenkinek ugyanannyi ideje van elérnie a kedvezményeket.
Erről bővebben a TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM és az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK menüpontokban találhatsz bővebb információkat!

Reméljük termékeink, áraink és kedvezményrendszerünk téged is meggyőz, és így téged is vásárlónk között tudhatunk majd.
És ha így lesz, mi mindent meg fogunk tenni, hogy ez így is maradjon!

Üdvözlettel:

a UKPECA.HU csapata

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés