Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A UK PECA web áruházban vásárolt termékeket ügyfeleinknek minden esetben a Sprinter futárszolgálat végzi, garantált időn belül, gyűjtőfuvarozási rendszerben.

A csomagolást minden esetben áruházunk végzi, így garantáljuk a megrendelt áru sértetlenül történő kézbesítését. Partnerünk rendelkezik biztosítással, így rendelése minden esetben biztosított, egy esetleges csomagvesztés, és sérülés esetén nem éri Önt anyagi kár.

A kiszállítás csak munkanapon, és munkaidőben történik. Fontos, hogy adatait megfelelően, leellenőrizve adja meg, hiszen a kézbesítési értesítés minden esetben ezen elérhetőségeken történik. Ha bármi kérdése lenne a szállítás ideje alatt, a Sprinter futárszolgálat központi ügyfélszolgálati telefonszámán készséggel állnak rendelkezésére (Telefon: +36-1-881-2615, Ügyfél fogadási idő: Hétfő: 07:30 - 19:30, Kedd - Péntek: 08:00 - 17:30)

Ha kívánja, mi is szívesen informáljuk, ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze kérdését az áruház KAPCSOLAT menüpontjában található elérhetőségeken.

 

Kiszállítás:
A kiszállítás díja Magyarországon belül egységesen bruttó 1.800,- Ft.
Amennyiben vásárlásának összege meghaladja a 30.000.-Ft-ot, ingyenesen szállítjuk ki rendelését.

Sikertelen kézbesítés:
A kiszállítás megrendelő miatti meghiúsulása esetén, a futárszolgálat értesítő nyomtatványon (matricán) tájékoztatja a megrendelőt az első kézbesítési kísérletről és egy alkalommal ingyenesen megismétli a kiszállítást. A második sikertelen kézbesítést követően, ha a feladó másként nem rendelkezik, a küldeményt a fuvardíj kiegyenlítése mellett visszakézbesíti a feladónak.

Amennyiben a Felhasználó/ megrendelő -a sikertelen kézbesítések után- kiegyenlíti az újabb kézbesítés költségét, vagy személyesen átveszi és készpénzben kifizeti a számlát, akkor átveheti a csomagot. 

 

Személyes átvétel:
Lehetősége van minden esetben személyes átvételre is a 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 107-115 C. szám alatt.

Nyitva tartás: hétfő - péntek 10:00 - 18:00; szombat: 10:00 - 14:00
Segítségnyújtás, információ a +36 70 4 200 800-as telefonszámon.
A személyes átvételi lehetőség minden esetben díjmentes!