Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRESTON ABSOLUTE POLE ROLLER

PRESTON INNOVATIONS
77.899 Ft
66.214 Ft
Kedvezmény: 11.685 Ft 15%
Menny.:db
Cikkszám: P0250009
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Egységár: 66.213,99 Ft/db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. október 24.
Nem értékelt
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Gyors kiszállítás!
77.899 Ft
66.214 Ft
Kedvezmény: 11.685 Ft 15%
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

PRESTON ABSOLUTE POLE ROLLER - RAKÓS GÖRGŐ

 

A több mint két éves fejlesztés csúcspontja az Absolute Pole Roller, ami a legstabilabb görgő a piacon, és minden körülményhez beállítható.

 

Négy duplán teleszkópos lábbal rendelkezik, amelyek mindegyike egyenként állítható, így az egyenetlen, vagy meredek terepen is egyszerűen és könnyen beállítható.

 

Mindegyik lábnak saját reteszelő rendszere van, amely biztosítja, hogy gyakorlatilag nincs oldalirányú elmozdulás, ami néhány görgőnél gyakori probléma, és azt jelenti, hogy a görgő hihetetlenül stabil, még akkor is, ha a maximális magasságig ki van emelve, vagy akár lábhosszabbítókkal tovább van emelve. Két könnyen rögzíthető szögbeállítási lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az egyes lábakat a part körvonalaihoz igazítsa.

 

A középső függőleges görgő másodpercek alatt eltávolítható, így az Absolute Roller egy nagy hengerré varázsolható, ha azt kívánja, hogy maximális sokoldalúságot biztosítson, míg a külső függőleges görgők szögben behajthatók, így tökéletes szeles körülmények között. Minden felfelé álló görgő robusztus nyomógombbal rendelkezik, így gyorsan és egyszerűen beállítható, áthelyezhető.

 

Az Absolute Roller vízmértékkel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a görgő vízszintesen kerüljön beállításra. A magas minőségű csapágyak azt jelentik, hogy a rakósbot könnyedén siklik a görgőn, míg a mellékelt kiváló minőségű párnázott táska a görgőt állapotát védi a szállítás során.

 

Szélesség: 920 mm

Magasság: 500-1150 mm

 

Súly: 4,2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek