MAINLINE MATCH GREEN SUPREME FISHMEAL - 1Kg (MM2907)

Gyártó: Mainline
Termék kód: MM2907
Egységár: 2.059 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
2.059 Ft
-+
A MAINLINE GREEN SUPREME FISHMEAL GROUNDBAIT természetes zöld színének köszönhetően a halak biztonsággal táplálkoznak fölötte. Kiegyensúlyozott összetétele szinte bármilyen hal számára vonzó!

Első osztályú halliszt, pelletek- és válogatott gabonafélék őrleménye, magasabb tápértékkel, mint az átlagos method etetőanyagok, így az etetésen tovább tartja a halat. Szárazabbra keverve kiváló hagyományos alagútkosarakkal használva, míg nedvesebbre keverve tökéletes method mix. Jól tapad, így nagy mennyiségű szemes- és előanyag vihető be segítségével, de a fenékre érve gyorsan bont, így szinte azonnal kifejti csalogató hatását!

Visszazárható csomagolásban!

Kiszerelés: 1 Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés