KORUM TRANSITION RUCKSACK (K0290040)

Gyártó: KORUM
Termék kód: K0290040
Egységár: 27.598 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória TÁSKA 
27.599 Ft
-+

Egyszerű, funkcionális, nagy szállító kapacitású táska, számos külső zsebbel és minden eddiginél nagyobb felső nyílással. A fő rekesz tökéletesen hozzáférhető, így a ki- és bepakolás rendkívül egyszerű.

A táskán további tépőzárak és D gyűrűk a további eszközök, pl. merítőhálók, vagy pontymatracok rögzítésére.

Méretek:

  • szélesség: 52cm
  • magasság: 40cm
  • mélység: 18m

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés