KORUM STARLIGHT HOLDER KIT (K0310074)

Gyártó: KORUM
Termék kód: K0310074
Egységár: 325 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória APRÓCIKKEK 
1.299 Ft
-+

A megfelelő világító kapásjelző elengedhetetlen az éjszakai horgászat során.

A KORUM ISOTOPE HOLDER KIT szinte bármelyik piacon lévő botra illeszkedik, hiszen a csomagban 4 méretben található adapter.

Minden méretből 2db van egy csomagban, melyet a spiccre helyezve az átlátszó csővel rögzíthetünk. A cső minden 3mm vastag világítópatronnal kompatibilis.

A csomagtartalma:

  • 8db adapter (4 méretben)
  • 4db szilikon cső
  • 4db világítópatron
A világítópatron nem tartalma a csomagnak!

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés