Barion Pixel

PRESTON PLUMMET (P0220065/P0220066)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Kategória ÓLOM 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
20g P0220065 1.339 Ft 1.339 Ft/db
30g P0220066 1.339 Ft 1.339 Ft/db

Nagyméretű fül teszi kényelmessé a PRESTON mélységmérő használatát, ugyanis akár pelletkarikás horgot is könnyedén átbujtathatunk rajta.

Alján puha szivacs található, ami biztosan tartja a horgot a mélységmérés alatt.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Kapcsolódó termékek
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés