Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KORDA Kaizen Green

KORDA Kaizen Green

A Kaizen emblémája alatt megjelent első botjaink hatalmas sikerét követően most egy megfizethetőbb, ugyanakkor még mindig kiemelkedő teljesítményű sorozatot mutatunk be, amit Kaizen Green-nek neveztünk el.

A Kaizen Green a csúcsminőségű Kaizen Platinum botok alá pozicionálódik, de mégis sok azonos technológiai és dizájn jellemzővel rendelkezik, ami különlegessé teszi azokat a botokat, beleértve a nagy összenyomási szilárdságot és a Kaizen névvel társított pontosságot, azonban azoknak az anyagoknak a felhasználásával készült, melyek könnyen elérhetők, így kiemelkedő teljesítményt nyújt alacsonyabb költségen.

KORDA KAIZEN GREEN C 10FT 3lb - 3,0m

Ez a tökéletes bot azok számára, akik kisebb vizeken horgásznak, ahol nincs szükség hosszabb botra. Ennek a modellnek igazán szépen játszó akciója van és tökéletes a becserkészéshez is, miközben még mindig képes ésszerű távolságra dobni, amikor szükséges és érzékeny érzést ad át, amikor könnyebb ólmokat használ. Tökéletes választás azoknak is, akik újak a pontyhorgászatban, vagy a fiatalabb horgászoknak, akik egy 12 láb hosszú botot nehézkesnek találnak.

Tulajdonságok:

Bothossz: 3m

Tagok száma: 2

Súly: 250g

KORDA KAIZEN GREEN 12FT 3lb - 3,6m

A Kaizen Green termékcsalád 12 lábas modelljei közül ez a legkönnyebb és tökéletes, ha főként kisebb tavakon horgászik, ha olyan botra van szükséged, érzékeny amely sok érzést ad át, amikor a kisebb ólmokat pontosan a helyekre dobja, de ha szükséges, akkor is tisztességesen dobhat vele, ha szükséges.

Tulajdonságok:

Bothossz: 3,6m

Tagok száma: 2

Súly: 315g

KORDA KAIZEN GREEN 12FT 3.5lb - 3,6m

Ez az igazi mindenes a 12 lábas modellek között, mivel képes messzire dobni az ólmot, ha szükséges, miközben elég puha ahhoz, hogy szükség esetén a bot hegye alatt horgásszon.  

Danny Fairbrass:

"Ez a bot nagyszerű, ha ésszerűen kis vizeken horgászik, és körülbelül 100 méterig dob, kisebb ólmokat használva."

Tulajdonságok:

Bothossz: 3,6m

Tagok száma: 2

Súly: 335g

KORDA KAIZEN GREEN 13FT 4LB - 3,9m

Ez a legerősebb modell az egész termékcsaládban, amely alkalmas a rendszeres, nagy távolságon történő horgászatra, ahol pontos és egyenletes teljesítményt nyújt.

Danny Fairbrass:

"Ez a bot nagyszerű, ha ésszerűen kis vizeken horgászik, és körülbelül 100 méterig dob, kisebb ólmokat használva."

Tulajdonságok:

Bothossz: 3,9m

Tagok száma: 2

Súly: 390g