WYCHWOOD EXTRICATOR 5000FD REEL SPARE SPOOL (C0136-)

Gyártó: WYCHWOOD
Egységár: 3.899 Ft/db
Kategória ORSÓ 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség WYCHWOOD Cikkszám Ár Egységár
KRÓM C0136 3.899 Ft 3.899 Ft/db
MATT FEKETE C0137 3.899 Ft 3.899 Ft/db
ARANY SZÍNŰ C0138 3.899 Ft 3.899 Ft/db
Pótdob a WYCHWOOD EXTRICATOR 5000FD orsóhoz.

Választható színek:
  • ezüst
  • fekete
  • arany
A retró külső, kifinomult belső. Ez jellemzi a WYCHWOOD EXTRICATOR 5000FD orsót. Matt fekete magnézium ház, króm dob, sötétbarna hajtókar gomb. Belül viszont a drágább orsókat is megszégyenítő szerkezet gondoskodik a tökéletes zsinórképről, a könnyed használthatóságról. A fékcsillag egy tekerésre a szabadonfutó állapotból szinte maximális fékerőre állítható.

Zsinór kapacitás:
  • 0.28 /300m
  • 0.30/237m
  • 0.35/173m

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés