Barion Pixel

UKPECA FEEDER GUM - FEEDERGUMI - 10m (UKFEEDERGUM-)

Gyártó: UKPECA
Kategória FEEDER GUMI 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség ukpeca termékek Cikkszám Ár Egységár
BREAM - 0.8mm UKFEEDERGUM/BREAM 899 Ft 90 Ft/m
CARP - 1.0mm UKFEEDERGUM/CARP 899 Ft 90 Ft/m
CARP EXTRA - 1.2mm UKFEEDERGUM/CARPEXTRA 899 Ft 90 Ft/m

Sokszor elengedhetetlen a durvább főzsinór, vagy a teli fonott zsinór használata, ami sok halvesztést okozhat. Ilyen esetekben jönnek jól azok a praktikák, melyek finomítják a végszereléket, annak is előke részét. Manapság egyre elterjedtebb a fonott zsinóros keszegezés, ami beeső pontyok esetén szinte azonnali előke tépést eredményez. Ezekre megoldás az erőgumi, úgynevezett feeder gumi beiktatása.

Rakós botos berkekben alapvető eszköz a topszetek begumizása, hiszen orsó híján nehéz lenne lekezelni a halak kirohanásait. Azonban a rakós botos szerelékhez használt gumik előnye feederezés közben pont hátrány, hiszen ezen gumik rendkívüli nyúlásukkal túlzottan ellágyítják a szereléket.

Így megoldásként született meg a feeder gumi, ami kellően lágy, moderált nyúlású és hamar visszanyeri alakját.

Azonban sok piacon lévő erőgumi ebből a három fontos tulajdonságból csak kettőt tud.

Ez a víztiszta erőgumi azonban mindet tudja. 3 méretben kapható, ami minden magyarországi szituációt lefed!

Főbb tulajdonságok:

  • kellő lágyság, mely erő hatására fokozatosan keményedik fel
  • moderált nyúlás a maximális kontrollálhatóság elérése érdekében
  • gyorsan visszanyeri alakját

Méretek:

  • BREAM             - 0.8mm
  • CARP                - 1.0mm
  • CARP EXTRA    - 1.2mm
Kiszerelés: 10m

Szín: víztiszta

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés