Barion Pixel

Szállítási információk

A UK PECA web áruházban vásárolt termékeket ügyfeleinknek minden esetben a Sprinter futárszolgálat végzi, garantált időn belül, gyűjtőfuvarozási rendszerben.

A csomagolást minden esetben áruházunk végzi, így garantáljuk a megrendelt áru sértetlenül történő kézbesítését. Partnerünk rendelkezik biztosítással, így rendelése minden esetben biztosított, egy esetleges csomagvesztés, és sérülés esetén nem éri Önt anyagi kár.

A kiszállítás csak munkanapon, és munkaidőben történik. Fontos, hogy adatait megfelelően, leellenőrizve adja meg, hiszen a kézbesítési értesítés minden esetben ezen elérhetőségeken történik. Ha bármi kérdése lenne a szállítás ideje alatt, a Sprinter futárszolgálat központi ügyfélszolgálati telefonszámán készséggel állnak rendelkezésére (Telefon: +36-1-881-2615, Ügyfél fogadási idő: Hétfő: 07:30 - 19:30, Kedd - Péntek: 08:00 - 17:30)

Ha kívánja, mi is szívesen informáljuk, ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze kérdését az áruház KAPCSOLAT menüpontjában található elérhetőségeken.


Kiszállítás:
A kiszállítás díja Magyarországon belül egységesen bruttó 1.500,- Ft.
Amennyiben vásárlásának összege eléri, vagy meghaladja a 25.000.-Ft-ot, ingyenesen szállítjuk ki rendelését.

Sikertelen kézbesítés
A kiszállítás megrendelő miatti meghiúsulása esetén, a futárszolgálat értesítő nyomtatványon (matricán) tájékoztatja a megrendelőt az első kézbesítési kísérletről és egy alkalommal ingyenesen megismétli a kiszállítást. A második sikertelen kézbesítést követően, ha a feladó másként nem rendelkezik, a küldeményt a fuvardíj kiegyenlítése mellett visszakézbesíti a feladónak.

Amennyiben a Felhasználó/ megrendelő -a sikertelen kézbesítések után- kiegyenlíti az újabb kézbesítés költségét, vagy személyesen átveszi és készpénzben kifizeti a számlát, akkor átveheti a csomagot. 


Személyes átvétel:
Lehetősége van minden esetben személyes átvételre is a 
1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 107-115 C. szám alatt.
Segítségnyújtás, információ a +36-70-4-200-800-as telefonszámon.
A személyes átvételi lehetőség minden esetben díjmentes!

 


A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés