Barion Pixel
SONUBAITS TOASTY BROWN BREAD CRUMB - 1kg (S0780011)

SONUBAITS TOASTY BROWN BREAD CRUMB - 1kg (S0780011)

Gyártó: SONUBAITS
Termék kód: S0780011
Egységár: 1.480 Ft/kg
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória ETETŐANYAG 
1.479 Ft
-+
A kenyér az egy csodálatos csali, hiszen a legnagyobb pontytól egészen a legkisebb bodorkáig mindegyik szereti.
Egyaránt használható magában, vagy etetőanyaghoz keverve. Növeli a tápláléktartalmat és gyorsabban bont tőle az etetőanyag.

A Toasty Brown morzsa elüt a család többi tagjától, ha felveszi a vizet egy jól "füstölő" puha anyagot kapunk.

Tapadási index: 2
Szemcse méret: 1
Etetőanyag
Típus keszeges
Szín sötét
Kiszerelés 1Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés