Barion Pixel
SONUBAITS SUPER FEEDER FISHMEAL - 2kg (S0770036)

SONUBAITS SUPER FEEDER FISHMEAL - 2kg (S0770036)

Gyártó: SONUBAITS
Termék kód: S0770036
Egységár: 1.985 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
3.969 Ft
-+
A SONUBAITS SUPER FEEDER FISHMEAL etetőanyag klasszikus feeder horgászathoz fejlesztett etetőanyag.
Sok vízen a nagytestű dévérek kifejezetten szeretik a hallisztes etetőanyagokat. A halliszt azonban nem csak a dévérek számára ellenállhatatlan, hanem a pontyok is előszeretettel fogyasztják, így ez az etetőanyag jó választás egy vegyes halállománnyal rendelkező vízterületen.

Szemcseméretének köszönhetően akár method módszerhez is használható.

Használjon 1,2 liter vizet a 2Kg bekeveréséhez!

Tapadási index: 3
Szemcseméret: 2

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés