SONUBAITS GROUNDBAIT & PELLET BINDER (900G) (S0870014)

SONUBAITS GROUNDBAIT & PELLET BINDER (900G) (S0870014)

Gyártó: Sonubaits
Termék kód: S0870014
Egységár: 1.320 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
1.320 Ft
-+

Nem tapad megfelelően etetőanyagod, vagy pelleted, akkor adj hozzá egy kevés Sonubaits etetőanyag és pellet ragasztót.

Etetőanyag esetében a száraz anyaghoz keverd, míg pellet esetében a feláztatott pelletre szórj keveset, nedvesítsd meg és már kész is.

Jól jön, ha távolra kell horgászni, vagy épp egy erősen áramló, vagy mély vízben akarod megragasztani az etetőanyagot.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés