Barion Pixel
RINGERS BAG-UP CARP MIX - 1Kg (PRNG21)

RINGERS BAG-UP CARP MIX - 1Kg (PRNG21)

Gyártó: RINGERS
Termék kód: PRNG21
Egységár: 1.979 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória ETETŐANYAG 
1.979 Ft
-+

3x-os Fish O' Mania győztes etetőanyag, amit nem kell bemutatni, aminek nem kell cégér!

Magas halliszt tartalmának köszönhetően illata ellenállhatatlan vágyat kelt a halakban. Gyors bomlásának köszönhetően aromája villámgyorsan terjed a vízben, amit a halak azonnal érzékelnek.

Annak ellenére hogy fő hala a ponty, az etetőanyag egy igazi mindenes mix, amit a keszegfélék sem utasítanak vissza.

Method kosárba is kiválóan alkalmazható, sőt, akár pasztát is készíthetünk belőle finom szemcseméretének köszönhetően.

Klasszikus oldalkosaras horgászathoz érdemes némi Crumb-al keverni!

Kiszerelés: 1Kg

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés