Barion Pixel
RINGERS BAG-UP ORIGINAL CARP PASTE - 350g (PRNG24)

RINGERS BAG-UP ORIGINAL CARP PASTE - 350g (PRNG24)

Gyártó: RINGERS
Termék kód: PRNG24
Egységár: 4.968 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kategória CSALI 
1.739 Ft
-+

Paszta olyan helyzetekre, mikor más csali nem működik. Természetes színe, állaga mágnesként vonzza a halat.

Bekeverése egyszerű, ha az egész zacskóval bekeverésre kerül. Ebben az esetben a zacskó kiürítése után a pasztához annyi vizet kell keverni, ami elfér a zacskóban a jelölésig öntve. Egyéb esetben az ajánlott keverési arány: pasztapor 1 : víz 1

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés