MAP X4 EXTENDING BARROW MKII (SB0076)

Gyártó: MAP
Termék kód: SB0076
Egységár: 64.599 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória SZÁLLÍTÁS 
64.599 Ft
-+
A versenyládák és felszerelések szállítása sokszor kimerítő. De ha kéznél van a MAP X4 EXTENDING BARROW, akkor a bepakolás gyerekjáték.
Ez a talicska az előző széria továbbfejlesztett változata és szinte az összes versenyládával kompatibilis, kerete hosszanti irányban állítható, így könnyen felhelyezhető rá egy nyitott lábrácsos versenyláda. A talicska elején található párnás adapterek a láda leszorítására használhatóak. A négy keréknek köszönhetően csak tolni kell, emelni nem!

A talicska a csomagban található táskába hajtogatható, így nem koszolja össze az autó csomagtartóját és be-, illetve kipakolása is egyszerűbb.

Főbb jellemzők:
  • 4 kerekű kivitel
  • teleszkópos keret, ami a versenyláda hosszára szabható
  • a fogantyúk közé helyezhető táska is pakolható
  • hordtáska is a csomag része

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés