PRESTON RESPONSE 4M XS - 4.0M (P0230001)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0230001
Egységár: 57.688 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória MERÍTŐNYÉL 
57.689 Ft
-+

A PRESTON RESPONSE XS merítőnyél a PRESTON nyelek zászlóshajója.

Két menetes taggal kerül forgalomba. 4 méterben egy kiváló match merítőnyél, mígy az első tagot levéve egy 3 méteres feszes nyelet kapunk. 

Minden tagja festett.


A menetes rész ragasztott és szegecselt is, így a legnagyobb terhelés során is kitart.

Adatok:

  • hossz: 4 méter
  • tagok száma: 3

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés