Barion Pixel
PRESTON TYSON WAGGLER 13' - 3,9m (P0080015)
-20%

PRESTON TYSON WAGGLER 13' - 3,9m (P0080015)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0080015
Egységár: 31.098 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória MATCHBOT 
-+

A PRESTON TYSON botcsalád csúcsminőségű botokat kínál elérhető áron. A fejlesztés során a telepített tavakon történő horgászatra készültek, de nem jönnek zavarba természetes vizeken való horgászat során sem.

A PRESTON TYSON WAGGLER 13' matchbot egy klasszikus matchbot, ami használható tavi pontyozásra, de megállja helyét akár folyóvízi úsztatás során is. Nem lepődik meg a beeső nagy halaknál sem.


Dobósúly: 4-10 g
Bothossz: 3,9 m
Szállítási hossz: 1,4m (3 részes)
Gyűrűk száma:
Nyélborítás: parafa+EVA
Súly:

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés