Barion Pixel
PRESTON TYSON METHOD FEEDER 12' - 3,6m (P0080013)
-20%

PRESTON TYSON METHOD FEEDER 12' - 3,6m (P0080013)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0080013
Egységár: 28.799 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
-+

A PRESTON TYSON botcsalád csúcsminőségű botokat kínál elérhető áron. A fejlesztés során a telepített tavakon történő horgászatra készültek, de nem jönnek zavarba természetes vizeken való horgászat során sem.

A PRESTON TYSON CARP FEEDER 12' egy karakteres bot. Karakterének köszönhetően 60m feletti távolságokon is horgászhatunk vele nagy méretű method kosarakkal nagyobb pontyokra, de vége elég lágy ahhoz, hogy ne pattanjanak le róla a dévérek, bodorkák sem.

Dobósúly: 50 gramm
Bothossz: 3,6 m
Szállítási hossz: 1,85m
Gyűrűk száma: 14
Nyélborítás: parafa+EVA
Spicc: karbon
Spicc darabszám: 2db (1oz, 2oz)
Súly: 220g

PÓT SPICC KÓDOK:

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés