Barion Pixel
PRESTON TYSON CARP FEEDER 9' - 2,7m (P0080010)
-20%

PRESTON TYSON CARP FEEDER 9' - 2,7m (P0080010)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0080010
Egységár: 22.200 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
-+

A PRESTON TYSON botcsalád csúcsminőségű botokat kínál elérhető áron. A fejlesztés során a telepített tavakon történő horgászatra készültek, de nem jönnek zavarba természetes vizeken való horgászat során sem.

A PRESTON TYSON CARP FEEDER 9' tökéletes megoldás kisebb méretű pontyok, kárászok becserkészésére maximum 25m távolságig.
Kiváló választás csatorna pecára, kisebb távolságok meghorgászására.

Dobósúly: 30 gramm
Bothossz: 2,7 m
Szállítási hossz: 1,4m
Gyűrűk száma: 12
Nyélborítás: parafa+EVA
Spicc: karbon
Spicc darabszám: 2db (1oz, 2oz)
Súly: 167g

PÓT SPICC KÓDOK:

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés