PRESTON SUPER FEEDER 11' - 3,3m (P0070007)

PRESTON SUPER FEEDER 11' - 3,3m (P0070007)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0070007
Egységár: 26.539 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
26.539 Ft
-+

A PRESTON SUPER FEEDER botcsalád elsődlegesen a természetes vizek becserkészéséhez készült. Törzsük markáns, hogy a nagy méretű kosarak is könnyedén dobhatóak legyenek, de végük lágy a vékony zsinórok és kisméretű horgok használatához. Alapvetően keszeges botok, de nem riadnak meg, ha beesik egy-két bónuszhal. Három egyenlő részre bonthatóak.

A PRESTON SUPER FEEDER 3,3m-es verziója a család legrövidebb tagja, 50m-es távolságig ajánlott.


Dobósúly: 50 gramm
Bothossz: 3,3 m
Szállítási hossz: 1,15m
Gyűrűk száma: 13
Nyélborítás: parafa+EVA
Spicc: karbon
Spicc darabszám: 2db (1oz, 2oz)
Súly: 195g


PÓT SPICC KÓDOK:

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés