Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRESTON STORMSHIELD SIDE TRAY - XLARGE

PRESTON INNOVATIONS
65.999 Ft
56.100 Ft
Kedvezmény: 9.899 Ft 15%
Menny.:db
Cikkszám: P0110074
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Egységár: 56.099,71 Ft/db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. október 24.
Nem értékelt
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Rendeld meg 14 óráig és használd már másnap!
Gyors kiszállítás!
65.999 Ft
56.100 Ft
Kedvezmény: 9.899 Ft 15%
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

A Standard Stormshield oldaltálca tökéletes választás a feederhorgászok számára. Ez a népszerű kialakítás számos kulcsfontosságú tulajdonsággal rendelkezik, amelyek elengedhetetlen termékké teszik.


A népszerű Stormshield Side tálca XL-es változata ugyanazokkal a tervezési jellemzőkkel rendelkezik, mint a standard modell, de több helyet biztosít. Ennek a nagyobb tálcának a megtámasztására egy 36 mm-es teleszkópos támasztóláb és csukló van felszerelve.
 

A PRESTON Stormshield tálcában megtalálhatók a népszerű OffBox szorítócsuklók, amelyek hihetetlenül stabilak, valójában olyan stabilak, hogy ehhez az oldaltálcához nincs szükség támasztó lábakra. A szorítócsuklók szélessége teljesen állítható, hogy a piacon lévő bármely dobozhoz illeszkedjen. A csomagban megtalálható szűkítők kompatibilisek a különféle lábméretekhez (30 mm és 36 mm) vagy 25 mm-es 23 mm-hez illeszkedjenek.

 

A belső tároló kiváló, mivel rengeteg hely van csalidobozok vagy EVA tálak számára, míg a felemelhető fedél belső zsebekkel is rendelkezik a kisebb eszközök biztonságos elhelyezéséhez. A Stormshield fedél új Twist Grip karokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a fedelet bárhol megdöntsék, ahol szükség van rá, hogy védelmet nyújtson csalinak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

tartozék típusa oldaltálca

Facebook kommentek