PRESTON MONSTER 12FT FEEDER HEAVY - 100g (PROD/32)

PRESTON MONSTER 12FT FEEDER HEAVY - 100g (PROD/32)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: PROD/32
Egységár: 54.339 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
54.339 Ft
-+

Az új MONSTER feederbot család kifejlesztése a holland horgászzseni, Arnout van de Stadt szoros együttműködésével jött létre, így ez a botcsalád az európai igényekre hangolt.

A kompakt szállítás érdekében a 10FT QUIVER kivételével minden bot 3 tagra és spicc részre bontható a kompakt szállítás érdekénben, azonban a blank így is tökéletes ívet alkot a bot elejétől a végéig.

Minden bothoz 3 tökéletesen kiválasztott spicc tartozik.

A MONSTER 12FT FEEDER HEAVY bot megerősített középső része miatt akár 100g is eldobható, tökéletes választás ha célhalunk a ponty, vagy a márna.

Dobósúly: Max 100g
Bothossz: 3,6 m
Szállítási hossz: 1,25 m
Gyűrűk száma: 15
Nyélborítás: parafa+EVA
Spicc: karbon (3,0mm átmérő)
Spicc darabszám: 3db
Súly: 228g

PROD/TIP16 - 1.5oz Orange (narancssárga)
PROD/TIP17 - 2oz Yellow (sárga)
PROD/TIP18 - 2.5oz Red (piros)
PROD/TIP19 - 3.5oz Green (zöld)


Bot tulajdonságok
Bothossz 3,6m
Dobósúly 91g - 120g
Szállítási hossz <1,65m
Felépítés 3 részes

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés