PRESTON FEEDER FEEDA ROD (P0070001)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0070001
Egységár: 37.998 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
37.999 Ft
-+
Elsősorban etetésre szánt bot, bivalyerős kivitelben.
Nagy etetőkosarakat juttathatunk be vele akár 80 méter fölé.
A legerősebb spiccel gyakorlatilag bármilyen táv megetethető 10 métertől 80 méterig.

A két lágyabb spiccel a bot pedig egy igazi heavy feeder bottá alakul, ami használható pontyozásra, vagy folyóvízen márnázásra.

A Preston horgászok sok ideig tesztelték a legoptimálisabb méretet erre a célra, így született meg a 3,8 méteres PRESTON FEEDER FEEDA bot.

Dobósúly: 
Bothossz: 3,80 m
Szállítási hossz: 
Gyűrűk száma: 
Gyűrűk anyaga: 
Nyélborítás: 
Súly: 

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés