PRESTON CARBONACTIVE SUPERA SL 11’ FEEDER - 30g (P0070012)

Gyártó: PRESTON INNOVATIONS
Termék kód: P0070012
Egységár: 68.999 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória FEEDERBOT 
68.999 Ft
-+
A CARBONACTIVE SUPERA botcsalád minden tagja univerzális, így nem csak telepített tavakon, hanem természetes vizeken is helytállnak.

Akik ismerik a CARBONACTIVE blankokat, azoknak nem kell bemutatni, de akik nem, azoknak meg kell ismerniük!
Hihetetlen akció, páratlan fárasztási élmény, érzékeny utolsó harmad a kis horgok használatához, de rendkívül karakteres törzs a pontos dobásokhoz.
A masszív törzs rendkívüli szolgálatot nyújt fárasztásnál is, hiszen marad még erőtartalék a vehemensen védekező halak erejének felőrléséhez.

A PRESTON CARBONACTIVE SUPERA SL 10’ feeder bot kisebb méretű halak horgászatához lett fejlesztve 35 méteres távolságig.
A család minden tagja 3 darab színezett karbon spiccel kerül forgalomba.

Dobósúly: 30g
Bothossz: 3,35 m
Szállítási hossz: 1,65 m
Gyűrűk száma: 
Gyűrűk anyaga: SIC
Nyélborítás: parafa+Duplon
Súly: n/a

P0070013 - 0.5oz Orange (narancssárga)
P0070014 - 0.75oz Red (piros)
P0070006 - 1oz Yellow (sárga)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés