PRESTON C-DROME HOLDALL (P0130051)

Gyártó: Preston Innovations
Termék kód: P0130051
Egységár: 22.799 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória TÁSKA 
22.799 Ft
-+

A C-DROME táskák mindegyike a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül és a tervezéskor fontos szempont volt, hogy minden olyan felszerelést elnyeljenek, melyekre szüksége lehet egy telepített tavon.

A PRESTON C-DROME HOLDALL 8 teljes méretű botcső befogadására képes, míg külső zsebébe elfér akár az ernyő is.

Méret: 190x24x20cm

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2019     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés