MAP DUAL HOOKLENGTH BOX (R1011)

Gyártó: MAP
Termék kód: R1011
Egységár: 6.459 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória DOBOZOK 
6.459 Ft
-+

A MAP DUAL HOOKLENGTH BOX egy többfunkciós előketartó, amiben az előkék mellett a horgokat is tárolhatjuk a doboz alján található mágneses rekeszben.

Az előkék tárolására egy méretre szabható tüskerendszer található. A skálázott sinen a beakasztó fül tetszőleges előkehosszra állítható.

Főbb tulajdonságok:

  • állítható beakasztófülek
  • méretezett sín rendszer
  • vízzáró doboz
  • mágneses horog tároló tálca a doboz alján
  • UV szűrős enyhén színezett fedél

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés