Barion Pixel
KORUM AXIS REEL SPARE SPOOL - PÓTDOB (K0340005-06)

KORUM AXIS REEL SPARE SPOOL - PÓTDOB (K0340005-06)

Gyártó: KORUM
Kategória ORSÓ 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
3000 K0340005 5.389 Ft 5.389 Ft/db
4000 K0340006 5.389 Ft 5.389 Ft/db
A KORUM AXIS orsó S-STROKE zsinórfektetési rendszerével, finoman beállítható fékével, precíz szánacél csapágyaival kiválóan bírja a terhelést.
Folyamatos dobás, csévélés, halfogás, ez az orsó erre termett.

A pótdobok mindegyike fém zsinórbeakasztó füllel van ellátva és a KORUM AXIS orsó sorozattal kompatibilisek.

További tulajdonságok:
  • kerek fém zsinórbeakasztó fül
  • Zsinór kapacitás: n/a

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés