MAP MEAT CUTTER (R9051-)

Gyártó: MAP
Egységár: 11.568 Ft/db
Kategória CSALIZÁS ESZKÖZEI 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
6mm R9051 12.199 Ft 12.199 Ft/db
8mm R9052 12.199 Ft 12.199 Ft/db
4mm R9056 12.199 Ft 12.199 Ft/db

A MAP löncshús aprítója talán a legjobb a piacon. Kialakításának köszönhetően minimális veszteséggel vághatóak fel vele a dobozos löncshúsok.

Több féle méretű pengével rendelhető. De a pengék külön-külön is elérhetőek itt: https://ukpeca.hu/map-meat-cutter-blade-set-r9053

A termékhez speciális táska is kapható itt: https://ukpeca.hu/map-meat-cutter-case-h9020Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés