Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAP 2024 Spring Launch

MAP 2024 Spring Launch

A MAP horgászfelszereléseinek újdonságai 2024-re

"Nagyon keményen dolgoztunk a háttérben a tervezőinkkel, márkamenedzsereinkkel és tanácsadóinkkal együtt, hogy fejlesszünk, teszteljünk és finomhangoljunk egy sor új terméket a 2024-es tavaszi bemutatónkra."

Izgalmas új terméksorunk 2024-re magában foglalja:

A termékek a leírásokban ágyazott linkekről elérhetők, illetve minden leírás végén megtalálható egy rövid bemutató videó is!

 

Extremis Feeder Rods


A sokoldalú horgászok számára tervezett, kiváló teljesítményt nyújtó, kompromisszumok nélküli, megfizethető árú Extremis sorozat többféle botokat kínál 10ft, 11ft és 12ft méretekben, valamint három Distance Feeder modellt, amelyek 12’8”ft-tól 13’8”ft-ig terjednek.

Az Ultra-High Modulus Toray Prepeg Carbon bottestek kiváló minőségű, könnyű és tartós kivitelben készülnek. Az amerikai Tackle TI Force Air gyűrűk túlméretezettek a nagyobb dobási távolság érdekében, egyedi gumibetétes fogantyújuk pedig kiváló kényelmet és fogást biztosít minden időjárási viszony között.

A fogantyú hosszára és a halakkal való küzdelemre szabott akcióra fordított figyelemnek köszönhetően az Extremis sorozat optimális teljesítményt nyújt 60 métertől akár több mint 100 méterig. Minden bot három hegyet és minőségi párnázott botzsákot tartalmaz.

DUAL MKII Pole Rollers

Az eredeti DUAL Pole Roller hihetetlen sikere után a DUAL MKII Pole Roller egyesítik az új és régi elemeket néhány fejlesztéssel, hogy még jobbak legyenek az eredetieknél!

A DUAL MKII Pole Roller tervezésének középpontjában az univerzalitás áll, két méretben elérhetőek, hogy minden helyzetre felkészülve legyenek. A közepes görgő 78 cm széles, mint a „szabványos” változat, és egy nagyobb görgőt is bevezettünk, ami 109 cm széles, így hatalmas felületet biztosít, amikor gyorsan visszahúzzuk a botot.

De nem áll meg itt a póló görgők két méreténél; keményen dolgoztunk az új görgők lábműködésén is. Masszív, egyszerű összecsukható lábtervezéssel és gyorskioldó rendszerrel rendelkeznek, így néhány másodperc alatt lecserélhetők a lábak!

A lábakon egy kamracsuklós rendszer található, amely biztosítja, hogy miután a görgőt felállítottuk, az maradjon a helyén az egész horgászat során, anélkül, hogy csúszkálna.

A kedvenc funkciói továbbra is megmaradnak az eredeti verzióból, a horizontális görgők extrudált habja teljesen megszünteti a bármilyen rezgést a visszahúzáskor. A mozgatható központi függőleges oszlop is visszatér, amelynek hasznos vízszintezője van a görgő könnyű beállításához, sok más fejlesztés mellett!

Parabolix Black Edition Pro Rods


Az új Parabolix Black Edition Pro botok ötvözik a korábbi kedvencek legjobb tulajdonságait a prémium Ultra II botok legkorszerűbb technológiájával. Ez biztosítja a csúcs teljesítményt, miközben megőrzi az eredeti Black Edition botok által oly nagyra értékelt megfizethetőséget.

A Parabolix Black Edition Pro botok a japán Toray karbon gyártó által elérhető anyagok felhasználásával készültek. A cég széles kínálata lehetővé teszi, hogy az alapot bármilyen irányba el lehessen tolni, kialakítva ezzel a bot tökéletes karakterét a tervezett célra. Az Ultra-High Modulus Toray karbon felhasználásával javítottuk a dobás pontosságát és távolságát az egész sorozaton, az új visszanyerési arányoknak köszönhetően.

A PRO sorozat minden tagja a magas minőségű SEA GUIDE gyűrűkkel van ellátva, melyek a felhasználás jellegéhez képest túlméretezettek, támogatva ezzel a dobóelőkék használatát is. A gyűrűk súlya alacsony, így nincsenek hatással a bot karakterére.

A kínálatban található botok méretei 10ft, 11ft és 12ft, elérhetők mind a standard, mind az SUV változatban. Emellett bevezettünk 10ft és 11ft Ultralight feeder botokat is a skimmer, roach és F1 horgászok számára.

Az Float horgászathoz lenyűgöző 11ft és 12ft Float botokat vezettünk be, elérhetők mind a standard, mind az SUV verziókban, biztosítva a "commercial" horgászat átfogó lefedettségét különböző helyszíneken.

MAP Catapults

Kifejlesztettünk egy új Catapult sorozatot, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy két modellt mutathatunk be 2024-ben. A kínálatban található egy Medium Catapult, amely ideális könnyű csalik extra távolságra való bejuttatásához, vagy nagyobb csalikhoz, mint például a 6 vagy 8 mm-es pelletek.

Létrehoztunk egy Light Catapultot is, amely sokoldalú horgászathoz ideális, legyen szó pellet wagglerezésről egy "commercial" tavon, vagy egy csatornai pecáról.

Ami ezeket a csúzlikat megkülönbözteti, az az egyrészes gumikivitel, amely tökéletes tasak-egyezést és csavarodásmentességet biztosít, ezzel garantálva a hatékonyságot a parton; ezek a gumik lehetetlenné teszik a csavarodást!

A hálós tasakok merev felső gyűrűket tartalmaznak, amelyek biztosítják, hogy a csalik mindig szorosan csoportosítva legyenek. Ezekkel a két új MAP csúzlik minden horgászhelyzetre fel vagyunk készülve.

TKS Twin Core Hollow Elastic

Az örökké népszerű TKS Twin Core Hollow Elastic sorozat frissített verzióját vezettük be. Az új hatméteres hosszokban elérhető Twin Core Hollow gumik elképesztő ár-érték arányt kínálnak, lehetővé téve a horgásznak, hogy két teljes hosszú topszettet is begumizzanak.

Az új sorozat ugyanazokat az jellemzőket és tulajdonságokat kínálja, amelyeket mindannyian szerettünk az eredeti gumik sorozatáról; kettős magtervezést, elképesztő nyújtásii faktort, valamint a lenyűgöző tartósságot.

Nyolc különböző méret áll rendelkezésre, a super-soft 3-6-tól egészen a masszív 16-20-ig a legnagyobb pontyok célzására, és minden egyéb között. Mivel annyi különböző méret áll rendelkezésre, minden helyzetre fel vagyunk készülve.

Side Roller Pullers

A MAP Side Roller Puller sima és könnyű módot kínálnak a gumik rövidítésére, amikor a halat fárasztjuk. Az antifrikciós PTFE görgő és csúszka segítségével könnyen le lehet húzni a gumit, és meghosszabbíthatja annak élettartamát.

Ha már meglévő TKS botfelhasználó vagy, teljesen kompatibilisek azokkal a nyílásokkal, amelyeket megtalálsz a jelenlegi TKS top készleteidben. Ezeknek az oldalsó görgő húzóknak a cseréje egyszerű: csak ki kell venni az régi oldalsó húzót, és egyszerűen kattintani kell a helyére, fúrási munka nélkül!

Mindkét oldalsó görgő húzók egy csomagban érkeznek, és fantasztikus ár-érték arányt kínálnak. Úgy gondoljuk, hogy ezek a legsimább oldalsó görgő húzók a piacon.