MAINLINE SMART LIQUID - 250ml (M10004-)

MAINLINE SMART LIQUID - 250ml (M10004-)

Gyártó: Mainline
Egységár: 20.796 Ft/l
Kategória ETETŐANYAG 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség MAINLINE Cikkszám Ár Egységár
CellTM M10004 5.199 Ft 20.796 Ft/l
FISH M10005 5.199 Ft 20.796 Ft/l
FRUIT M10006 5.199 Ft 20.796 Ft/l
CREAM M10007 5.199 Ft 20.796 Ft/l

A SMART Liquid sokkal több, mint a folyékony csali. Még több, mint egy folyékony attaktor. Valójában egy „intelligens” folyadék. A víz a SMART folyadék katalizátora, amely az egész tófenéken vízszintesen terjed, majd függőlegesen dolgozik tovább, az egész vízoszlopot korszerű vegyületekkel és szabad aminókkal, ízesítőkkel és erősen stimuláló nyomelemekkel árasztja el. Ez azt jelenti, hogy felhívja a pontyok figyelmét az etetésre, és csábítja őket enni.

Az egyedi folyadék tervezése és tesztelése során kiderült, hogy ez egy rendkívül könnyen használható termék. Egyszerűen bevonhatsz vele bojlikat, pelletteket, magokat, úszó csalikat és horogcsalikat egyszerűen a SMART Liquid-el, vagy hozzá adhatod az etetőanyaghoz. Használj annyit, amennyit szükségesnek érzel. A SMART Liquidet egyedi összetétele miatt lehetetlen túladagolni, és ez lehetőséget ad arra, hogy valóban kísérletezz a rendkívül vonzó csalikkal.

Különösen akkor hasznos, ha azonnali reakcióra van szükség, vagy kisebb mennyiségű etetőanyaggal horgászol, pl. method horgász vagy. A Solid Bag-et és más PVA-termékek rajongói valószínűleg örömmel hallják, hogy a SMART Liquid egy PVA-barát termék. Ez azt jelenti, hogy zacskókba öntheted, vagy stick mixeket is bevonhatsz vele és több más módon is felhasználhatod, ha a cél a koncentrált vonzerő zóna létrehozása a horogcsali körül.

A SMART Liquid 250 ml-es palackokban kapható, CELL, FISH, FRUIT és CREAM aromákban. Ezek az ízek tökéletesen passzolnak a összes csali típusokhoz.

Kiszerelés: 250ml


Ízek és színek:

  • piros - FISH
  • sárga - FRUIT
  • rózsaszín - CELL
  • pasztel sárga - CREAMVélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés