Barion Pixel
MAINLINE MATCH CAPTIV-8 FLAVOURED COLOURANTS (MM4001-)

MAINLINE MATCH CAPTIV-8 FLAVOURED COLOURANTS (MM4001-)

Gyártó: Mainline
Kategória ETETŐANYAG 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség MAINLINE Cikkszám Ár Egységár
Red - Krill MM4001 2.879 Ft 28.790 Ft/l
Yellow - Scopex Pineapple MM4002 2.879 Ft 28.790 Ft/l
Green - Betaine MM4003 2.879 Ft 28.790 Ft/l
Orange - Chocolate MM4004 2.879 Ft 28.790 Ft/l
Brown - Spicy Meat MM4005 2.879 Ft 28.790 Ft/l

A MAINLINE MATCH CAPTIVE-8 folyadékok nem csak aromafolyadékok, de brutálisan megfestik azt, amire ráöntöd. Használhatod őket expander pelletek, vagy egyéb csalik festésére, de tökéletesen megszínezik az etetőpelleteket, etetőanyagokat is.

Kiszerelés: 100ml

Ízek és színek:

  • piros - krill rák
  • sárga - scopex, ananász
  • zöld - betain
  • narancssárga - csoki
  • barna - fűszeres hús
Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés