KORUM TRANSITION EVA POUCH (K0290035)

Gyártó: KORUM
Egységár: 5.210 Ft/db
Kategória TÁSKA 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

Mennyiség Méret Cikkszám Ár Egységár
SMALL K0290035 5.209 Ft 5.209 Ft/db
MEDIUM K0290036 6.899 Ft 6.899 Ft/db

KORUM TRANSITION EVA POUCH mindegike illeszkedik a TRANSITION táskákba.

Ólmokhoz, kosarakhoz, aprócikkekhez. Átlátszó fedéllel, ami extra zsebet tartalmaz cimkék, vagy lapos dolgok tárolásához.

Főbb tulajdonságok:

  • erős cipzár
  • erős EVA falak
  • átlátszó fedél


Méretek:

  • SMALL: 7x17x9cm
  • MEDIUM: 7x17x17cm

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés