Barion Pixel

KORUM TRANSITION ELASTICATED TIP & BUTT PROTECTORS (K0290054)

Gyártó: KORUM
Termék kód: K0290054
Egységár: 7.200 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória TÁSKA 
7.199 Ft
-+

A KORUM ELASTICATED TIP & BUTT SAVER két zsebe megvédi a botok spiccét és végét, míg a gumírozott szár feszesen tartja azokat.

A száron egy további neoprén botpánt található, amivel valóban biztonságosan rögzíthetjük a botokat szállítás idejére.

A botpént 2,7-3,9m-es botokhoz használható!

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés