Barion Pixel

KORUM GLIDE POWER FLOAT ROD 12'/14' - 3,6m/4,2m (K0330018)

Gyártó: KORUM
Termék kód: K0330018
Egységár: 34.299 Ft/db
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória MATCHBOT 
34.299 Ft
-+

Ha imádod az érzést, amikor egy vehemensen védekező halat kell megfékezned egy úszós bottal, akkor a Korum Glide botokat imádni fogod!

Stick float, vagy hagyományos waggler horgászathoz.

A bot nyél- és középső része parabolikus karbonból készül, míg spicctagja rendkívül gyors ami nagyban segíti a dobást, hiszen nagyon hamar visszanyeri eredeti pozícióját, és szinte azonnal felveszi a kontaktust a hallal bevágásnál.

A gyűrűk kialakítása miatt vastagabb zsinórok is használhatóak!

A bot egy toldó közbeiktatásával 3,6 méterről 4,2 méterre hosszabbítható!


Főbb adatok:
Ajánlott zsinór: 6 - 12lb
Bothossz: 3,6m/4,2m
Szállítási hossz: 1,35m
Nyélborítás: parafa
Súly: 194g / 233g

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés