Barion Pixel

KORUM BARBEL 13' 2.5LB - 3,96m (K0330016)

Gyártó: KORUM
Termék kód: K0330016
Egységár: 28.799 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
Kategória BOT 
28.799 Ft
-+
A KORUM új márnázó botcsaládja a mai elvárásokra fejlesztve. Fehér spiccel a jobb láthatóság érdekében, kétrészes kivitelű, így felszerelve is könnyen szállítható.

A KORUM BARBEL 13' 2.5lb márnázó bot nagy folyókhoz, nagy súlyokhoz, nagy távolságokra, nagytestű márnákhoz ajánlott.
Két egyenlő részre bontható!

Főbb tulajdonságok:
Dobósúly: 240g
Ajánlott zsinór: 10lb-15lb
Bothossz: 3,96 m
Szállítási hossz: 2,0 m !!!!!!
Gyűrűk anyaga: SIC
Nyélborítás: parafa
Súly: n/a
Bot tulajdonságok
Bothossz 3,9m
Dobósúly 181g - 250g
Szállítási hossz 2,0m <
Felépítés 2 részes

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés