Barion Pixel
MAP Seal System táskaszett bemutató 1. rész - MAP Seal System EVA Carryall

MAP Seal System táskaszett bemutató 1. rész - MAP Seal System EVA Carryall

Az angol MAP új komplett, EVA anyagból készített táska sorozattal jelentkezett az idei évben. A tervezés során komplex rendszerben gondolkozva minden olyan helyzetre kínálnak megoldást, amely segít eszközeink rendezett és biztonságos tárolásában és szállításában. A sorozatban megtalálható a görgőtáskától kezdve a csúzlik tárolására szolgáló táskáig szinte minden méretű táska. A sorozat legnagyobb és egyik leghasznosabb tagja a MAP SEA Seal System Carryall táska szett, melyet ebben az írásban fogok bemutatni. A későbbiek során a sorozat mindegyik eleméről lesz egy rövid bemutató írás.

Az angol nyelvterületen a Carryall táska a hazai környezetben szerelékes táska, vagy versenytáska néven ismert, jellemzőjük, hogy szinte minden nagyobb eszközünket, kiegészítőnket elrakhatjuk bennük, és általában nagy méretükkel hívják fel magukra a figyelmet. Nos, a MAP táskája nagy, sőt nem nagy, hanem hatalmas. Nem csak első látásra, hanem az ízléses dobozából kicsomagolva is annak tűnik.A táska anyaga EVA, hihetetlenül robosztus falvastagsággal, merevséggel rendelkezik, így garantáltan biztonságban van benne felszerelésünk. Gyakorlatilag minden belefér, amit vagy nem tudunk, vagy nem akarunk a versenyládánkban szállítani. A nagytáska cipzárját kinyitva két, pontosan beleillő, C2000-es számozású „inner large” táskát találunk, amelyekben újabb táskák bújnak meg. Hogy pontosan mik ezek, az alábbi linket láthatjátok:

https://ukpeca.hu/map-seal-system-carryall-fully-loaded-c1000-h0169

A C2000 táskák természetesen önállóan is megállják helyüket, például az oldaltálcánk lábainak, topszettartó-  és egyéb láda kiegészítők tárolására, szállítására, de a bennük található kisebb táskákkal teletömve is használhatóak. Köszönhetően a nagy és erős oldalsó fogantyúinak könnyen emelhetőek. A zipzárak brutálisan erősek, hihetetlenül könnyen járnak, szépen záródnak. Ha a halszagú kéztörlőnket, vagy etetőanyagos dobozainkat tesszük az EVA táskákba, biztosak lehetünk benne, hogy szagmentes záródást fognak biztosítani. A szerelékes táska szállítását segíti a két igen erős oldalsó fogantyú, melyeket tépőzáras, puha pánttal tudunk összefogni. Nagy erős és kellemesen párnázott a vállpántja a táskának, amely ugyancsak segítségünkre lesz a vízpartra való cipekedésben.


Méreteit tekintve 55 cm x 38 cm x 35 cm, ami gyakorlatilag egy feldolgozott félsertés elcsomagolását lehetővé teszi. Tervezésekor arra figyeltek, hogy egy kihúzott lábrácsos versenyláda lábrácsára pontosan illeszkedjen.


Anyaga rendkívül erősnek és tartósnak tűnik, színét tekintve pedig a MAP-ra jellemző kék köszön vissza a varrások mentén. Erősségét jellemzi, hogy feleségem 20kg-os súlyzóját beleraktam, és mellé pakoltam még 2 db 5kg-os kisebb súlyzót, és a táskát megemelve sem okozott gondot. De nem csak a táska külső paraméterei lenyűgözőek, hanem az a belső táskarendszer, amelybe szinte minden kisebb-nagyobb szerelék, kiegészítő, előketartó, és gyakorlatilag bármi belefér.


Miért van szükség ennyiféle méretű táskára? A tervezéskor azt szerették volna elérni, hogy felszerelésünk kiegészítői kisebb elemei is rendezetten, jól áttekinthetően legyenek velünk. Az EVA kialakításnak köszönhetően teljesen vízálló, így a legnagyobb esőben is védelmet nyújt a benne tárolt felszerelésünknek. A kisebb táskákba etetőkosarakat, előketartókat, a nagyobbakba ládakiegészítő elemeket is pakolhatunk. Egyedüliként az szab határt, hogy mennyit bírunk el, ha a táskát cipelni kell. Mert az előnye egyben a hátránya is, amit belepakoltunk, azt bizony cipelni is kell. Jó esetben, ha be tudunk állni autóval a horgászhelyre, akkor keveset, ha van szállító kiskocsink, vagy talicskánk, akkor megint szerencsések vagyunk.

Kiknek ajánlom ezt a táskát? Elsősorban azoknak, akik megengedhetik maguknak, mivel ha az árát nézzük, magasan a legdrágább ún. Carryall táskáról beszélünk. Vannak a piacon harmad-sőt negyed ennyibe kerülő szerelékes táskák, de a MAP készített egyedüliként olyan rendszert, amelynek minden tagja EVA anyagú, és moduláris rendszerével teljes szerelék-arzenálunk rendezett szállítását megoldja. Így már viszont versenyképes árat kapunk, ha a teljes táska-rendszert figyelembe vesszük. Komoly és vitathatatlan előnye a táskának, hogy hatalmas, mindent is elnyel, az EVA anyag teljes víz-és szagmentességet biztosít felszereléseink számára, visszafogott MAP kék és fekete színével, igényes kialakításával, falvastagságával, minőségével viszont kitűnik a szerelékes táskák tömegéből.

Ha személyesen is szeretnétek meggyőződni arról, hogy milyen minőséggel rendelkezik ez a táska, illetve arról, hogy valóban mekkora, akkor látogassatok el a ukpeca horgászboltba, ahol meg tudjátok tapogatni ezt a remek, valóban egyedi paraméterekkel rendelkező szerelékes táskát.

Hozzászólások
Hozzászólás írása
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés