Barion Pixel
Bag’em Matchbaits termékek bemutatója 2. rész  - Az etetőanyagok

Bag’em Matchbaits termékek bemutatója 2. rész - Az etetőanyagok

4 féle etetőanyag-család található a Bag’em termékpalettáján, amelyekből bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.


1. All Round Groundbaits:

2 kg-os, gazdaságos kiszerelésű etetőanyag, amely megalkotásánál az édes ízeket ötvözték a halas összetevőkkel. A simítózáras csomagolásnak köszönhetően a megmaradt, be nem kevert etetőanyagot elrakhatjuk későbbre anélkül , hogy az bármit is veszítene a minőségéből. Célhalaink: ponty, kárász, keszegfélék és compó.

2 féle ízesítésben kapható: 

- Sweet – Krill (édes-krill rákos) 

- Sweet Fishmeal (édes-halas)
2. Naturals Groundbaits:

Természetes alapanyagokból felépülő, rendkívül sokoldalú etetőanyag-család kifejezetten fehérhalak horgászatára. 850 grammos kiszerelésben kapható. 3 féle etetőanyag alkotja ezt a családot:

- Natural Blend: folyókra, tavakra és csatornákra lett megalkotva. Natúr, barnás szín jellemzi. 

- Dark Blend: folyókra, tavakra és csatornákra lett megalkotva. Sötét szín jellemzi.

- Special Blend: Mélyebb folyókra és tavakra találták ki, ennek köszönhetően jobban tapadó állagú és több nehezebb szemcsét tartalmaz. Barna szín jellemzi.3. Pro Competition Groundbaits:

A cég versenyszériás etetőanyag családja, melyet az angol Bag'em Team tesztelt és alkotott meg.  A legjobb minőségű és a legfrissebb alapanyagokból készülnek ezek a keverékek az igazi versenyzőknek! A mixek alapját csúcsminőségű pelletek és hallisztek képzik, amit a piacon fellelhető leghatékonyabb attraktorokkal tesznek teljessé és igazán fogóssá! A család összes tagja finomszemcsés és gyorsan bontó így kifejezetten ideálisak methodozáshoz. A két keszeges keverék kivételével (Super Skimmer és Super Skimmer Dark) nagyon magas halliszt tartalom jellemzi ezt a szériát. Ezek az etetőanyagok 700 grammos kiszerelésben kerülnek forgalomba. A simítózáras csomagolásnak köszönhetően a megmaradt, be nem kevert etetőanyagot elrakhatjuk későbbre anélkül, hogy az bármit is veszítene a minőségéből. 

- Commercial Carp: A legkiválóbb minőségű halliszteket tartalmazó, 4 évszakos, világosbarna etetőanyag. Alapvetően pontyos, de minden békés hal bolondul érte. Minden finomszerelékes módszerhez kiváló választás lehet, akár methodozáshoz is!

- Commercial Carp Green: A rendkívül népszerű Commercial Carp etetőanyag zöld változata, kifejezetten sekély, zavaros vizekre tervezve. Tökéletes választás lehet method módszerhez és nyitott feeder kosarakhoz is. Túlvizezve pasztaként is használható.

- F1nesse Gold: Angliában az F1 (ponty-kárász hibrid) az egyik legelterjedtebb halfajta a telepített tavakban. Sok horgász panaszkodott, hogy mennyire nehezen lehet megfogni ezeket a halakat és erre szerettek volna megoldást nyújtani a Bag'emnél ennek az etetőanyagnak a megalkotásánál. Emiatt olyan összetevők kerültek bele, melyeknek az F1-ek képtelenek ellenállni. Bár hazánkban nincs ez a fajta hal, de nagyon szeretik a pontyok és a kárászok is ezt a rendkívül édes, marcipán illatra hajazó, aranybarna színű mixet.

- XP (Xpanda): Ennek a rendkívül jó, „fluffy” állagú etetőanyagnak őrölt expander pellet alkotja az alapját. Remekül ködöz, gyorsan bont és rendkívül nagy felhőt csinál, amivel azonnal felkelti a pontyok, kárászok és keszegek figyelmét. Natúrabb jellegének köszönhetően jó alap lehet más etetőanyagokhoz is. Sekély vizek titkos favoritja lehet!

- XPG (Xpanda green): Csúcsminőségű roppantott expander pelletből készült zöld színű erősen halas ízvilágú etetőanyag. Kifejezetten sekély vízre lett kifejlesztve ez az aktív keverék, amiért bolondulnak a pontyok, kárászok, keszegek. Színének köszönhetően becserkészhetjük vele az óvatosabban táplálkozó halakat is, amik félnének a világosabb etetőanyagoktól.


- XPD (Xpanda dark): Csúcsminőségű roppantott expander pelletből készült sötét tónusú, rendkívül erősen halas jellegű etetőanyag. A téli időszakokra nyújt kiváló alternatívát ez a mix, amikor már a vizek letisztultak. Célhal: ponty, keszeg, kárász.

- Super Skimmer: Világos színű keszeges etetőanyag. Bolondulnak érte a fehérhalak. Nyári időszakra ajánljuk, ezt a hallisztartalmú, piskótát és gabonaféléket is tartalmazó édes aromájú mixet. 

- Super Skimmer Dark: Négy évszakos, sötét színű keszeges etetőanyag. Kevés hallisztet tartalmaz és vanília illatot áraszt. A telepített tavakon a már néhányszor horogra csalt halak jóval óvatosabban táplálkoznak, ilyen esetekben a sötét színű mixek jobban működnek.

- Machin’s Method: Method kosarakhoz kifejlesztett rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkező etetőanyag. Enyhén ragacsos állag jellemzi, de a fenékre érve rendkívül gyorsan elkezd bontani és teszi a dolgát! 

- Red Reaper: Vörös színű, erősen fűszeres etetőanyag.  Összetevői között megtalálható a sokáig titokként kezelt Robin Red, ami a legtöbb halat azonnal agresszív táplálkozásra serkenti!

- Krill Seeker: A krill liszt az egyik leghatékonyabb attraktor a pontyok számára. Ez az etetőanyag a legjobb minőségű krill liszt hozzáadásával készül, ennek köszönhető a narancssárgás-barnás szín. A krill lisztnek köszönhetően egy könnyed állagú mixet kapunk a bekeverés után. Sekély, zavaros pontyos vizek titkos etetőanyaga lehet.
4. Complete Commercial Groundbaits:

Nagyon sokoldalú etetőanyag család, amit szintén az angol Bag'em Team tesztelt és alkotott meg. Árban a Pro-Competition széria alatt helyezkedik el, de a gyártó itt sem kötött kompromisszumokat: a legjobb minőségű és a legfrissebb alapanyagokból készülnek ezek az etetőanyagok is. 8 különböző etetőanyag alkotja ezt a szériát, nézzük mik is ezek:


- Supreme Bream: Egy különleges keszeges etetőanyag, amely a legjobb gabona-félék és halliszt kombinációjából született. Minden víztípuson bizonyította már, hogy imádják a fehér halak!

- Supreme Red Agressor: A Red Aggressor etetőanyag alapját különböző hallisztek és húslisztek alkotják, ezt bolondítják még meg néhány titkos összetevővel. Angliában már a megjelenésének évében is egy nagyon sikeres termék volt, fogóssága futótűzként terjedt az angol horgászok között. Az aromában hozzápasszoló Red Agressor Dye-al még fogósabbá tehetjük.


- Supreme Margin Mix: Egy igazi nagypontyos etetőanyag. A hozzáadott őrölt aprómagvaknak köszönhetően folyamatosan lesz mit csipegetnie a halaknak, ezáltal jó ideig ott tartózkodnak majd az etetésünkön.

- Supreme Krill Method: Egy igazi 4 évszakos etetőanyag, bármilyen időszakban nagy hatékonysággal használható. Nyáron a felmelegedett vizekben rendkívül gyorsan bont és hatalmas felhőt képez a fenéken. Legnagyobb előnye, hogy még fagypont közeli vízhőmérsékletnél is rendkívül gyorsan bont!


Supreme Sweet Fishmeal: Magas halliszt tartalmú, édes-halas etetőanyag, kókuszos beütéssel, feederes horgászathoz vagy rakósbotos kupakoláshoz. Célhalak: keszeg, kárász.

Supreme Sweet Green Fishmeal: Számos vízen megfigyelhető, hogy a zöld etetőanyagok fogósabbnak bizonyulnak, ami talán azzal magyarázható, hogy ezzel becserkészhetjük az óvatosabb halakat is, amik a világosabb etetőanyagokat már nem mernék megenni. Éppen ezért az egyik legkedveltebb édes-halas etetőanyagot, a supreme sweet fishmealt megtoldották egy speciális, zöld adalékkal és így született meg ez az édeskés illatú, magas halliszt tartalmú mix.

- Supreme Meaty Method: Fűszeres, húsos aromájú etetőanyag magas halliszt tartalommal. Tökéletes method feederes horgászathoz, de akár be is gombócolhatjuk. Célhalaink: ponty, kárász, compó és márna.

- Supreme Green Method: Egy nagyon erősen halas ízvilágú, sok hallisztet tartalmazó, zöld színű keverék. Színének köszönhetően becserkészhetjük vele az óvatosabban táplálkozó halakat is, amik félnének a világosabb etetőanyagoktól. Kimondottan method feederes horgászathoz lett kifejlesztve! Célhalak: ponty, kárász, keszeg és compó.


Láthatjátok nem kicsi a Bag'em termékpalettája etetőanyag téren, de biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja az adott vízre és az adott időszakra a legmegfelelőbb kajákat. Ha még beleveszem azt is, hogy érdemes kísérletezgetni a kaják összemixelésével, akkor pedig már-már végtelen a variációk száma. 


Hoffmann Feri
Hozzászólások
Hozzászólás írása
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés