Barion Pixel
Nyílt napok - ukpeca.hu

Nyílt napok - ukpeca.hu

Kérdésed lenne? Vagy döntés előtt kézbe vennéd?
Akkor ezt az alkalmat ne szalaszd el!

Várunk téged boltunkban 2017. február 04 és 05-én (szombat-vasárnap) 10:00-18:00 óráig, ahol kézbe veheted a kiszemelt terméket, megnézheted, kipróbálhatod, és ha tetszik, 15%* kedvezménnyel meg is vásárolhatod!

Ez tényleg az a lehetőség, amit nem hagyhatsz ki!

Várunk téged is!
ukpeca.hu

Bővebb info: +36-70-4-200-800
info@ukpeca.hu

*rakós bot és bojlis sátor esetében 5% kedvezmény érvényes
Hozzászólások
Hozzászólás írása
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2020     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés