Barion Pixel
VÁLASZD KI A MEGFELELŐ HORGOT A VÍZTERÜLET, A MÓDSZER, A CÉLHAL ÉS A VÁLASZTOTT CSALI ALAPJÁN!

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ HORGOT A VÍZTERÜLET, A MÓDSZER, A CÉLHAL ÉS A VÁLASZTOTT CSALI ALAPJÁN!

Válaszd mindig a megfelelő horgot vízterület, módszer, célhal és választott csali alapján!

Egy rossz döntés akár az egész napod elronthatja, így ha feederezel és már kiválasztottad a megfelelő botot (feederbot ajánló), és megvan a megfelelő etetőkosár (etetőkosár ajánló), akkor itt egy kis segítség, hogy milyen horgot is válassz!


A vízterületeket alapvetően két kategóriára oszthatjuk, természetes vizekre (patakok, csatornák, folyók, holtágak, víztározók) és intenzíven telepített tavakra. A két terület más és más megközelítést igényel a felszerelés tekintetében. Ehhez kívánunk egy kis segítséget nyújtani, hogy a megfelelő horogtípust használjátok.

1. Telepített tavak:

1. Természetes vizek

  • Hagyományos úszós módszerekhez a következő horgok passzolnak igazán: PR 311PR 322
  • Feeder módszerhez ezeket használd: PR 39PR 355
  • Rakósbotos horgászathoz pedig ezeket a típusokat javasoljuk: PR 333PR 344


A képi anyagot erről a linkről letölthetitek, hogy mindig kéznél legyen, ha dönteni kell!
Hozzászólások
Hozzászólás írása
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2021     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés