PRESTON REFLO SINKING FEEDER MONO (PSFM/)

Gyártó: Preston Innovations
Kategória ZSINÓR 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

MennyiségMéretCikkszámÁr
0,16mmPSFM/162.629 Ft
0,18mmPSFM/182.629 Ft
0,20mmPSFM/202.629 Ft
0,23mmPSFM/232.629 Ft
0,26mmPSFM/262.629 Ft
0,28mmPSFM/282.629 Ft

Rendkívül erős, de mégis lágy zsinór.

Anyagának köszönhetően extra gyorsan süllyed.

Bármilyen feeder módszerhez alkalmas, zöldes árnyalata miatt jól beleolvad környezetébe víztől és fényviszonytól függetlenül.


Főbb tulajdonságok:

  • szuper gyors süllyedés
  • magas kopásállóság
  • kiváló csomótűrő képesség
  • zöldes árnyalat
  • 150 méteres kiszerelésben

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés