PRESTON MONSTER 10FT QUIVER ULTRA-LIGHT - 30g (PROD/27)

PRESTON MONSTER 10FT QUIVER ULTRA-LIGHT - 30g (PROD/27)

Gyártó: Preston Innovations
Termék kód: PROD/27
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
40.999 Ft
-+

Az új MONSTER feederbot család kifejlesztése a holland horgászzseni, Arnout van de Stadt szoros együttműködésével jött létre, így ez a botcsalád az európai igényekre hangolt.

A kompakt szállítás érdekében a 10FT QUIVER kivételével minden bot 3 tagra és spicc részre bontható a kompakt szállítás érdekénben, azonban a blank így is tökéletes ívet alkot a bot elejétől a végéig.

Minden bothoz 3 tökéletesen kiválasztott spicc tartozik.

A MONSTER 10FT QUIVER egy picker stílusú bot bodorkákhoz, kisebb dévérekhez, de a bónusz halakkal is könnyedén megbirkózik.

Dobósúly: Max 30g
Bothossz: 3,00 m
Szállítási hossz: 1,54 m
Gyűrűk száma: 13
Nyélborítás: parafa+EVA
Spicc: karbon (2,5mm átmérő)
Spicc darabszám: 3db
Súly: 162g

PROD/TIP12 - 0.5oz White (fehér)
PROD/TIP13 - 0.75oz Orange (narancssárga)
PROD/TIP14 - 1oz Yellow (sárga)
PROD/TIP15 - 1.5oz Red (piros)


Bot tulajdonságok
Bothossz 3,0m
Dobósúly 10g - 30g
Szállítási hossz <1,65m
Felépítés 2 részes

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés