PRESTON DUTCH MASTER SENTIENT - 10FT 8" FEEDER ROD (PROD/11)

Gyártó: Preston Innovations
Termék kód: PROD/11
Elérhetőség: Raktáron
Kategória FEEDERBOT 
66.199 Ft
-+
Az új DUTCH MASTER SENTIENT botok kifejlesztésénél fontos szempont volt, hogy a korábbi botok minden előnyét megőrizve legyen érzékenyebb a bot, de őrizze meg a kiváló dobási tulajdonságokat. Az Arnout Van Der Stadt nevéhez fűződő botcsalád további két taggal bővült, és a SENTIENT botok 4 rezgőspiccel kerülnek forgalomba.

A DUTCH MASTER SENTIENT 10FT  8" verzió kiváló bot kisebb méretű halakhoz, bodorkákhoz, dévérekhez. Ez a picker" stílusú bot hihetetlen érzékeny. Puha blankja vékony előkék és kis horgok használatát biztosítja amellett, hogy dobási tulajdonsága és akciója páratlan.

Dobósúly: n.a.
Bothossz: 3,25m
Szállítási hossz: 1,38m
Gyűrűk száma: 14
Gyűrűk anyaga: FUJI SIC
Nyélborítás: parafa+Duplon
Súly: 170g


PÓT SPICCEK
DMS/TIP01 - 1/2oz White
DMS/TIP02 - 3/4oz Red
DMS/TIP03 - 1oz Orange
DMS/TIP04 - 1.5oz Yellow

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés