PRESTON DF LITE BOOT BLACK EDITION (PBOOT3/)

Gyártó: Preston Innovations
Kategória RUHÁZAT 
Készlet: Raktáron (zöld) - Előrendelhető (piros)

MennyiségMéretCikkszámÁr
45PBOOT3/1120.498 Ft
41PBOOT3/720.498 Ft
42PBOOT3/820.498 Ft
43PBOOT3/920.498 Ft
44PBOOT3/1020.498 Ft
46PBOOT3/1220.498 Ft

Vízálló horgászcipő

Kényelmes viselet egész évben!

Tartós anyagokból készül, csúszásgátlós talpa nagy biztonságot nyújt nedves talajon is, illetve könnyed mozgást tesz lehetővé.

És ami a legfontosabb, hogy vízálló*, ám lélegző anyagból készül felsőrésze!


*Nem alkalmas a vízben állva történő horgászathoz!


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Most láttad
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018     Sütik kezelése
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés