KORUM XPERT MULTI-HANDLE 3.0 (KXNET/01)

Gyártó: Korum
Termék kód: KXNET/01
Elérhetőség: A termék többé nem elérhető!
Kategória MERÍTŐNYÉL 
23.699 Ft
-+

Egy igazi multifunkcionális merítőnyél. Mindkét tagon csúszásgátló markolat és menet is található, így a tagok együtt, de akár külön-külön is használhatóak.

Az 1,3 méteres tag jó szolgálatot tesz csónakos horgászatnál, az 1,8 méteres nyél minden általános horgászati célra használható, de a két tagot összetolva a hosszabb botos horgászatot is kiszolgálja.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés