K.I.T.M. - TACKLE & BAIT BAG (KITM/37)
-20%

K.I.T.M. - TACKLE & BAIT BAG (KITM/37)

Gyártó: Korum
Termék kód: KITM/37
Elérhetőség: A termék többé nem elérhető!
Kategória TÁSKA 
Akciós ár:15.119 Ft
Régi ár:18.899 Ft
Megtakarítás:3.780 Ft
-+

Csalik, és egyéb eszközök szállítására alkalmas táska. Hőszigetelt fő rekesz, két párnázott oldalsó, és egy nagy első zseb található rajta. Páránozott vállpántja levehető.

Ajándék KORUM RIG MANAGER dobozzal.

Méretei: 42cm széles, 27cm magas, 27cm mély.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés