AVID CARP BENCHMARK CHAIR (AVCHAIR/02)

Gyártó: Avid Carp
Termék kód: AVCHAIR/02
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória FOTEL 
37.799 Ft
-+

Masszív, kényelmes, karfás fotel. A levédett ROCK-STEADY állító mechanika könnyed állítást, a széles csúszásmentes talpak stabilitást biztosítanak.

Méretek:

  • háttámla: 69cm
  • ülőlap magassága: 45-55cm
  • hossza: 55cm
  • szélessége: 61cm

Súlya: 7,3Kg.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés