AVID CARP THREE ROD QUIVER (A0430003)

Gyártó: Avid Carp
Termék kód: A0430003
Elérhetőség: Előrendelhető
Kategória TÁSKA 
13.299 Ft
-+

Az AVID CARP THREE ROD QUIVER tökéletes választás, ha nem viszel Spod vagy Marker botot magaddal.

A botvég fülek megerősített aljúak, párnázott botpántok és nagy pakoló zseb segíti a szállítást.

Párnázott vállpántjának köszönhetően a szállítás kényelmes, extra két markolatának köszönhetően kényelmesen be- illetve kivehető az autóból.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logo a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll. A honlapon található minden tartalom egyéni, eredeti jellege következtében teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a UK PECA TRADE Kft., ezért kizárólag a UK PECA TRADE Kft. jogosult írásban, minden egyes felhasználás mások számára történő engedélyezésére.

A UK PECA TRADE Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

Minden jog fenntartva | ukpeca © 2018
Mozgásba hozta: GrenT Média| Webshop készítés